Маєте питання? Дзвоніть: (066) 870-10-10
Що ви шукаєте?

Видатковий касовий ордер

 

Для оформлення видачі готівки з каси установи застосовується видатковий касовий ордер. Для цього в розділі “ Облік ”  обираємо підрозділ “ Видатковий касовий ордер “ та натискаємо “ Додати ”.

Тип документа, його номер, дата документа та  дата операції заповнюються автоматично, проте при необхідності значення даних цих полів можна змінити.

На головній вкладці заповнюємо всі необхідні поля: додаємо рахунок обліку каси, касира, валюту, ПІБ кому видаєм та на підставі якого документа, заповнюємо примітку.

В нашому прикладі головна вкладка  виглядає наступним чином:

 golovna VO

 

Далі переходимо до вкладки “Видатки ”, заповнюємо всі необхідні поля в даній вкладці, натискаємо “Розрахувати проводки” та “Зберегти”. Якщо ви щось змінили в даній вкладці необхідно натиснути “Розрахувати проводки”, тоді зміни будуть збережені.

В нашому прикладі  вкладка “Видатки ”  виглядає наступним чином:

 perelik VO

 

 

 

Останній крок натиснути “Зберегти” та ”Провести”. Тоді видатковий касовий ордер буде проведено в обліку та відображено в меморіальних ордерах, в Головній книзі.

 

Можна скопіювати попередній запис для того щоб прискорити свою роботу. Для цього спочатку додайте один запис, потім натисніть "Дублювати".

Після цього буде додано запис, який за потреби можна відредагувати. Обов'язково потрібно розрахувати проводки та зберегти цей запис.

 

Для того щоб сформувати касову книгу перейдіть до підрозділу "Касова книга" розділу "Звіти" https://fit.com.ua/help/zviti/kasova-kniga.

 

Після проведення в обліку операції "Видатковий касовий ордер" можна роздрукувати введений ордер. 

Для цього виділіть необхідний для друку касовий ордер в переліку операцій та натисніть "Друк".

 

 VKO druk