Маєте питання? Дзвоніть: (066) 870-10-10

Додано управління правами доступу!

 

Для розмежування функцій між користувачами та контролю за здійсненням господарських операцій було додано функціонал,  який дозволяє для кожного користувача встановлювати рівень доступу до  функціоналу згідно його повноважень та посадових обов'язків. 

В програмі передбачено 5 типів доступу (ролей) :

1. Главбух (доступ до всіх розділів). Користувач с цією роллю має доступ до всіх без винятку розділів, він має змогу призначати та змінювати ролі інших користувачам, що зареєстровані в даній установі. Дана роль за замовчуванням встановлюється користувачеві при реєстрації.

2. Бухгалтер 1 (тільки ЗПЛ) - даний користувач має права доступу тільки до розділу "Заробітна плата".

3. Бухгалтер 2 (тільки розділ Бухоблік та ДКСУ) - даний користувач має права доступу до двох розділів "Облік" та "Робота з ДКСУ".

4. Бухгалтер 3 (розділ Бухоблік + ЗПЛ) - даний користувач має права доступу до двох розділів "Облік" та "Заробітна плата".

5. Спостерігач - даний користувач має право тільки переглядати всі дані в системі  без можливості  вносити зміни.

Для встановлення прав доступу кожного користувача перейдіть до розділу "Налаштування", підрозділ "Користувачі організації". Далі  виділіть строку із потрібнем користувачем, натисніть Змінити. У відкритому вікні у полі Роль обиріть необхідний рівень  доступу (роль) для даного користувача. Можливість встановлювати або змінювати ролі користувача має тільки головний бухгалтер (роль - Главбух (доступ до всіх розділів)!

Якщо доступ заборонено, то з'являється повідомлення "Доступ до даного функціоналу заборонений". Тобто даний користувач не може працювати з даною господарською операцією.