Маєте питання? Дзвоніть: (066) 870-10-10

Створена нова операція "Нарахування ЄСВ"

Ми створили нову операцію "Нарахування ЄСВ", існуючий механізм нарахування ЄСВ дещо не вписувався в модель нарахування, користувачам було не зрозуміло звідки бралась сума ЄСВ та в деяких випадках порахувати правильно просто було не можливо, тому ми зібрали всі ваші відгуки і побажання і створили нову операцію. Вона максимально схожа на всім відомий звіт з ЄСВ тому не буде проблем з її розумінням. 

В новій операції ви тепер можете бачити звідки порахована сума ЄСВ і як, і в разі необхідності ви можете самостійно відкоригувати суму або додати ще рядок. 

В новій операції одразу можна і провести по бухобліку суми ЄСВ, відповідно до коду коштів та джерела фінансування проводки створяться автоматично в разі необхідності користувач може їх виправити. 

Починаючи з 1 липня в розрахунково платіжній відомості буде прибрано стовпчик ЄСВ, і всі розрахунки ЄСВ ви будете робити в цій операції, нарахування ЄСВ треба робити після розрахунку заробітної плати по всім підрозділам.

Звіт з ЄСВ за третій квартал і в подальшому буде робитись виключно на підставі цієї операції

Зверніть увагу операція буде орієнтуватись тільки на попередні операції при визначенні доплати до мінімального ЄСВ якщо був лікарняний, тому для лікарняних і відпускних які почалися в червні і закінчуються в липні необхідно буде самостійно донараховати ЄСВ до мінімального за потреби, в наступних місяцях програма це буде робити автоматично. 

Зараз запрошуємо вас спробувати як працює операція, про виявлені помилки пишіть в службу технічної підтримки