Маєте питання? Дзвоніть: (066) 870-10-10
Що ви шукаєте?

Розрахунково - платіжна відомість

 

Після того як сформували табель обліку робочого часу https://fit.com.ua/help/zarobitna-plata/robochiy-chas-ta-rozrahunkovi-periodi/tabel-obliku-robochogo-chasu можна перейти до підрозділу "Розрахунок та відображення у бух.обліку" та сформувати  "Розрахунково - платіжну відомість" (далі - РПВ).

Натисніть "Додати", оберіть період та підрозділ, натисніть "Додати".

У відкритому вікні натисніть "Розрахувати".

 

RPV dodati

 

 

 

 

Поле "Виконавець" заповнюється за потреби, у разі якщо в друкованій формі ви його зазвичай заповнювали.

Перевіривши дані розрахованої відомості натисніть "Вийти".  У разі якщо ви внесли зміни в табель обліку робочого часу потрібно зайти в відомість та перерахувати її натиснувши "Розрахувати". 

 

RPV rozpachyvati

 

Якщо після розрахунку РПВ у вас були зміни у нарахуванні заробітної плати окремим співробітникам, то можна або перерахувати всю РПВ (натиснути "Розрахувати"), або перерахувати ЗП обраним співробітникам (виділити "галочкою" співробітника та натиснути "Розрахувати обрані").

 

Далі можна провести в обліку дані розрахунково - платіжної відомості, перейдіть у підрозділ "Розрахунок та відображення у бух.обліку" та оберіть операцію "Відображення у бух.обліку нарахувань та утримань" https://fit.com.ua/help/zarobitna-plata/rozrahunok-zarobitnoyi-plati-ta-vidobrazhennya-v-buhgalterskomu-obliku/vidobrazhennya-u-buhobliku-narahuvan-ta-utriman.

 

Для друку розрахункових листів по співробітникам (табульки) у вікні з відомістю натисніть "Друк розрахункового листа", оберіть зручний для вас вид експорту та збережіть файл. 

В цьому файлі будуть всі співробітники даного розділу.

Якщо ви перерахували відомість, то сформуйте новий файл для друку розрахункових листів.

 

Для друку відомості оберіть зручний для вас тип експорту та збережіть файл!

 

 RPV druk

 

Також в підрозділі "Звіти" розділу "Заробітна плата" можна сформувати та роздрукувати зведену "Розрахунково - платіжну відомість". Зведену відомість можна роздрукувати по всім підрозділам або по обраним https://fit.com.ua/?id=263