Маєте питання? Дзвоніть: (066) 870-10-10
Що ви шукаєте?

Відображення нарахування ЗП

 

Відобразити в обліку нарахування та утримання ЗП можна в двох підрозділах: підрозділ "Відображення у бух. обліку нарахувань та утримань" розділу "Заробітна плата" або "Відображення нарахування ЗП" розділу "Облік".

Дана господарська операція дає можливість автоматично сформувати та провести в обліку всі нарахування та утримання із обраної відомості. 

Натисніть "Додати" та на головній вкладці оберіть розрахунково - платіжну відомість ( поле "Розр. відомість" ). В полі "Рахунок обліку" за замовчуванням стоїть рахунок 8011, за потреби можна вибрати рахунок 8111.

Далі натисніть на поле "Розрахувати проводки з відомості".

 golovna ZP

 

Во вкладці "Нарахування" будуть відображені всі співробітники обраного підрозділу (розрахунково-платіжної відомості) в розрізі видів нарахувань.

 ZP zminiti

 

За потреби можна відредагувати такі дані як джерело фінансування, код коштів, КЕКВ (за умови здійснення нарахування з різних джерел (фондів). Для цього виділіть строку із відповідним видом нарахувань та співробітником та натисніть "Змінити". Після внесених змін обов'язковов перерахуйте проводки та натисніть "Зберегти". Якщо змінений вид нарахувань потрібно відобразити ще раз (з іншими параметрами), то або додайте ще один запис шляхом дублювання або шляхом додавання запису.

 ZP zminiti oklad

 

Вкладки "Утримання" та "ЄСВ на ФОП" містять дані щодо відповідних утримань по кожному співробітнику. Дані вкладки також можна редагувати.

Во вкладці "Проводки" можна перевірити розраховані дані.

Далі натисніть "Зберегти"  для збереження внесених даних, потім натисніть "Провести". Відтепер проводки відобразяться в меморіальному ордері № 5 та Головній книзі. 

За потреби дану операцію можна редагувати, для цього необхідно зняти з проведення, розрахувати проводки з відомості та знову провести в обліку. Це зазвичай потрібно робити коли внесено зміни в табель обліку робочого часу та при перерахунку розрахунково-платіжної відомості.